GoPro HERO4

GoPro HERO4

Vos prieš keletą dienų, GoPro pranešė apie naująją GoPro Hero4 kamerą. Nenaujiena, kad GoPro kameros gerai žinomos ne tik tarp ekstremalaus sporto mėgėjų, bet ir tarp paprastų vartotojų. Jos atsparios vandieniui, spaudimui, karščiui, šalčiui ir vaizdo kokybe vos nusileidžia brangioms kameroms kurios pilnos sudėties kainuoja šimtus tūkstančių litų.

Šis mažas GoPro hero 4 kvadračiukas gali įrašyti 4k rezoliucijos vaizdą esant 30 kadrų per sekundę kas leidžia Jums turėti itin gerą kokybę prie standartinio įrašymo greičio. Bet smagiausia dalis yra ta, kad šia kamera gali įrašynėti super slow motion (sulėtintą vaizdą) 1440 p (full hd) – 80 kadrų per sekundę ir 1080p (hd) – 120 kadrų per sekundę.

Naujasis GoPro Hero 4 turi naująją 12 megapikselių linzę su naująją QuickCapture funkcija leidžiančia išgauti itin geros kokybės vaizdus fotografuojant naktį ar esant mažam apšvietimui. Žinoma, Wifi, Bluetooth, usb, hdmi irgi nepraleista.

Oficiali prekybos data paskelbta 2014 spalio 5d. GoPro Hero 4 kaina nuo 399$. O kol kas rekomenduojame peržiūrėti ką gi gali šis mažylis:

„Hi Mountains" paskelbtą informaciją panaudojant kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur, būtina nurodyti „Hi Mountains" kaip šaltinį.